Yksityis- ja tilaustunnit yksityishenkilöille, ryhmille ja yrityksille

Yksityishenkilöille ja pienryhmille

Joogan yksityistunti sopii yhdelle, kahdelle tai pienelle ryhmälle; uusille aloittelijoille tai aiemmin jooganneille. Kyseessä voi olla yksi tunti tai sinulle/teille räätälöity kurssi.

Yksityistunnit ovat hyödyllisiä kaikille. Erityisesti yksityistunti on paikallaan silloin, kun elämäntilanteesi muuttuu esimerkiksi vamman, sairauden, raskauden tai muun merkittävän elämäntapahtuman vuoksi.

Sovi yksityistunnista, kun haluat

  • tutustua joogaan rauhassa ja matalalla kynnyksellä
  • kehittää omaa joogaharjoitustasi
  • tukea suorituskykyäsi arjessa ja työssä
  • edistää palautumista ja unta
  • tukea urheilulajiasi tai treeniohjelmaasi
  • panostaa enemmän omaan hyvinvointiisi

Hinnat yksityishenkilöille. Seuraavat osallistujat aina 5 euron lisämaksulla per osallistuja per kerta.

1 x 60min 75€

3 x 60min 210€

6x 60min 390€

1 x 90min 90€

3 x 90min 250€

6x 90min 470€

Yrityksille ja yhteisöille

Räätälöidään yhdessä yritystunnit asiakastapahtumiin, työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin, tai säännölliset tunnit työpaikalla henkilöstön hyvinvoinnin tueksi. Yritysten työhyvinvointipäivä voi sisältää lyhyemmän rentoutushetken, kokonaisen joogatunnin 45-120 minuuttia, työpajan valitusta teemasta tai vaikka kokonaisen retriittipäivän sopimuksen mukaan. Joogan lisäksi voimme keskittyä psykofyysisen fysioterapian mahdollisuuksiin palautumisen ja työssä jaksamisen tukemiseksi. Jos ryhmässä on ala-ikäisiä, tulee ryhmän mukana olla koko tapahtuman ajan täysi-ikäinen valvoja.

Laitathan sähköpostia annelinaika@gmail.com niin suunnitellaan juuri teidän tarpeenne täyttävä joogatunti tai joogakurssi yhdessä. Hinta määräytyy keston, paikan ja osallistujamäärän mukaan. Tapahtuman hintaan kuuluu aina joogavälineet lainaksi eli joogamatto, joogablokit, bolsteri, joogavyö ja joogaviltti.