Tulevat tapahtumat

Kurssien ja työpajojen kuvaukset, hinnat ja aikataulut löytät sivulta Työpajat ja kurssit.

Joogahuoneellaamme vierailevat astangaopettajat Hanne Sydänmaa ja Carita Ahonen. Heidän kurssitietonsa löydät täältä.


Sunnuntai-iltojen työpajat

Sunnuntai-iltaisin Joogahuoneella erilaisia työpajoja, joissa voit perehtyä viikkotunteja syvällisemmin joogan mahdollisuuksiin.

Hengitystyöpajat

Hengitystyöpajoissa tutustumme joogan hengitysharjoituksiin ja niiden käyttöön itsesäätelyn tukena. Hengitystyöpajoissa ei liikuta vaan istutaan mukavasti tuettuna joko joogatyynyjen päällä tai vaikkapa tuolilla. Hengitystyöpajat sopivat kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Asanapajat

Tule asanapajaan opettelemaan sinun kehollesi sopiva tapa eri asanoihin eli asentoihin. Varmistetaan yhdessä, että harjoittelusi on turvallista ja tehokasta! Sopii kaikille alkeista konkareihin. 


Jooga ja fysioterapia -työpajat

Fysioterapiatyöpajoissa työstämme mm. seuraavia teemoja: Jooga ja kivut, Jooga ja lantionpohja sekä Jooga ja itsesäätely. Nämä työpajat sopivat kaikille aiheista kiinnostuneille.


Acrojoogakurssit

Acrojoogassa on pohjimmiltaan kyse kommunikaatiosta, yhteistyöstä ja hauskanpidosta. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Acrojoogan alkeiskurssilla opetellaan acrojoogan perusteita turvallisen ja hauskan harjoittelun mahdollistamiseksi. Terapeuttinen acrojooga on pehmeä ja lempeä tapa tutustua acrojoogan maailmaan. Tällä kurssilla opetellaan liikesarja, jossa yhdessä toisen auttamana ja tukemana voit rentoutua. Et tarvitse aikaisempaa joogataustaa. Voit osallistua kurssille yksin, sillä toimimme pienryhmissä.

Teeseremoniat

Kiinalaisessa teeseremoniassa teestä nautitaan kaikilla aisteilla. Tuoksut, värit, maut, teen lämpö auttavat keskittymään ja rauhoittumaan. Teeseremonian rituaalit auttavat meitä näkemään pienten asioiden ihmeet. Vieraat istuvat lattialla hyödyntäen erilaisia tyynyjä ja jakkaroita. Välillä voi tarvittaessa nousta käymään wc:ssä tai venytellä. Käytän yleisimmin seremoniassa pu'er -teetä, joka on kotoisin teepensaan syntyseudulta, Lounais-Kiinan Yunnanin maakunnan länsi- ja eteläosista. Parhaimmillaan teeseremonia voi olla voimakas kehomeditaatiokokemus.