Poikkeustilanteen vuoksi huomioitavat asiat!

  • Tule vain terveenä tunnille. Jää kotiin, jos sinulla on yskää, nuhaa tai lämpöä.
  • Suosittelen, että tuot mukanasi oman joogamaton, joogatiilet, bolsterin, joogavyön ja viltin, mutta voit myös lainata näitä kaikkia. Joogamatot puhdistetaan joka käytön jälkeen, mutta ikävä kyllä muita välineitä ei voi puhdistaa.

Näin toimit joogasalilla

Saavu ajoissa paikalle, jotta ehdit rauhoittua ennen harjoitusta.

Laita puhelimesi äänettömälle jo heti eteisessä. Huolehdi, ettei myöskään värinähälytys tai muistutuksia ole jäänyt päälle.

Muistathan kertoa vaivoistasi, vammoistasi sekä mahdollisesta raskaudesta ohjaajalle, turvallisen harjoituksen turvaamiseksi. Flunssaisena tai sairaana tunneille ei tulla.

Pukeudu puhtaisiin, hengittäviin, joustaviin ja kevyisiin vaatteisiin, jotka pysyvät hyvin paikallaan. Astangajoogan mysoretunneilla sukkia ei tarvita, sillä harjoitus tehdään paljain jaloin. Astangan loppurentoutuksessa ja yin-tunneilla villasukat pitävät varpaat lämpiminä.

Jätä ylimääräiset tavarat pukuhuoneeseen. Pyrimme pitämään lattiatilan harjoituksen aikana myös seinien viereltä mahdollisimman vapaana.

Vältä voimakkaita hajusteita.

Harjoituksen aikana ei syödä tai juoda. On suositeltavaa, ettet söisi kahteen tuntiin ennen voimakasta joogaharjoitusta. Eteentaivutukset, pää alaspäin oleminen tai vatsalla makaaminen eivät tunnu kovin mukavalta täydellä vatsalla. Jos kuitenkin syömisen väli venyy liian pitkäksi, voit syödä jotain helposti sulavaa.

Kunnioitathan toisen harjoitusta hiljaisuudella ja kommunikoit tunnin aikana vain välttämättömän.

Harjoitus lopetetaan aina loppurentoutukseen.