Syksyn 2022 kurssit

Yin Tonics® -kurssi

Kurssi toteutuu 15 keskiviikkona Studio Yoganandalla 7.9.-14.12.22 klo 19:00-20:30 klo 19:00-20:30. Mikäli joudut olemaan poissa joltain kerralta, voit korvata sen vuoden 2022 loppuun mennessä sunnuntain avoimilla yin-joogan viikkotunneilla.

Yin Tonics® koostuu kuudesta eri restoratiivisesta yin-harjoituksesta. Kiinalaisesta lääketieteestä ja joogan viisausperinteistä on poimittu yksittäisten meridiaanien sijaan hoidollisesti yhteensopivien meridiaanijoukkojen, sisäelinten, akupisteiden sekä ikivanhojen kiinalaisten ja intialaisten tonifiointitekniikoiden kokonaisuuksia. Ne tähtäävät kullekin sarjalle valittuun, omaan päämääräänsä. Se takaa, että yin-tunnin vaikutus on merkittävämpi kuin mihin yksittäisten meridiniaanien hoitaminen yin-asennoilla on aiemmin pystynyt. Näin yin-tunnista tulee parhaimmillaan holistinen vastaus kiinalaisen lääketieteen ja joogan keinoin keho-mielen erilaisiin epätasapainotiloihin.

Kurssin hinta on 169€.

Ilmoittautumiset Tiialle Studio Yoganandalle sähköpostitse tiia@studioyogananda.fi


Astangan alkeiskurssi

Alkeiskurssi toteutuu kahdeksana sunnuntaina Studio Yoganandalla 11.9.-30.10.22 klo 15:00-16:30.

Astangajooga on liikunnallista ja fyysistä joogaa, jossa pyritään voiman ja notkeuden tasapainoon. Lisäksi hengityksen tahtiin tehtävät liikkeet puhdistavat ja tasapainottavat kehoa ja mieltä. Alkeiskurssi sopii kaikille astangajoogasta kiinnostuneille. Kurssi ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. Kurssilla harjoitellaan joogasarjan perusteita sekä joogaliikkeiden ja hengityksen yhdistämistä.

Kurssin hinta on 95€.

Alkeiskurssin jälkeen sinulla on valmiudet osallistua astangan mysore-viikkotunneille sunnuntaisin klo 17:00.

Ilmoittautumiset Tiialle Studio Yoganandalle sähköpostitse tiia@studioyogananda.fi


Astangan kertauskurssi

Oletko joskus käynyt astangajoogan alkeiskurssin ja haluaisit kerrata harjoitusta ennen astangan mysoretunneille tuloa?

Kurssi toteutuu neljänä sunnuntaina Studio Yoganandalla 6.-27.11.22 klo 15:00-16:30.

Kertauskurssilla käymme harjoituksen lisäksi läpi dristhit eli katseen kohdistukset, bandhat eli lukot, astangassa käytettävät mantrat sekä kertaamme hengitystä.

Kurssin hinta on 49€.

Ilmoittautumiset Tiialle Studio Yoganandalle sähköpostitse tiia@studioyogananda.fi